Magnicom

Despre noi

Suntem distribuitor autorizat al profilelor "Ramplast", in judetele Brasov, Prahova, Covasna si Harghita, profile produse de societatea Dynamic Selling Group – unul dintre cei mai mari producatori de profile pvc din Romania.
Profilele “Ramplast” acopera un sector important de piata in ceea ce priveste utilizarea acestora in productiile de tamplarie PVC din Romania. Tehnologiile de extrudare si componentii de inalta calitate, recomanda utilizarea profilelor pvc “Ramplast” atat in productia ferestrelor cat si a usilor.

Obiectivul nostru:

Magnicom doreste sa fie alaturi de toate categoriile de clienti punand la dispozitie tot ceea ce este necesar crearii sau dezvoltarii unei afaceri in domeniul distributiei sau productiei de tamplarie pvc si aluminiu, precum si oferind consumatorilor finali ferestre si usi cu un grad ridicat de izolare termica si fonica, la cel mai bun raport calitate/pret.


Echipa:

Pentru ca succesul unei companii depinde in mare masura de competentele si calificarile angajatilor sai, ne preocupa continuu specializarea acestora astfel incat sa poata fi profesionisti cu partenerii si clientii nostrii, oferindu-le produse si servicii la un inalt nivel calitativ.

© copyright - Magnicom, 2019. powered by Expert-Online

Facebou