usi-pvc-si-aluminiu - usi-pvc-si-aluminiu

Productie si montaj - ferestre si usi din pvc si aluminiu

Usi PVC si Aluminiu

Usi de intrare din profile PVC sau Aluminiu:

O usa frumoasa este cartea de vizita a casei si exprima stilul si personalitate proprietarului. Ca si ferestrele, usile sunt elemente de design arhitectural si influenteaza decisiv aspectul fatadei. Rotunjirile fine si geometria profilelor accentueaza linia moderna si confera un aspect atractiv, individualitate si valoare.

In cazul usilor de intrare din PVC sau AL stabilitatea, rezistenta la torsiune si durabilitatea colturilor joaca un rol foarte important, de aceea punem mare pret pe tehnologia de fabricatie si utilizarea sistemului complet.

Utilizarea profilelor specifice, a armaturilor prefrezate si a colturilor de usa sudabile fac din usile produse de noi un element de siguranta si confort pentru caminul dumneavoastra.

Avand in vedere ca usile sunt partea cea mai utilizata a tamplariei va recomandam sa nu faceti rabat de la calitatea acestora cazand in vraja pretului redus.

 Usile glisante sunt folosite de fiecare data, acolo unde se pune accent deosebit pe spatiu fara limite aparente. Suprafetele mari de sticla, care aduc multa lumina in interiorul incaperii sunt la moda. Pragul este aproape imperceptibil, ceea ce da o senzatie de continuitate intre spatiul exterior si cel interior.

Click pentru a vizualiza documentatia

© copyright - Magnicom, 2019. powered by Expert-Online

Facebou