Tamplaria PVC are infuenta asupra performantelor energetice ale cladirilor? Sigur ca da, si in randurile care urmeaza vom vedea si in ce fel. Sustenabilitatea si performantele energetice nu sunt doar cuvinte care suna bine in rapoarte, sunt standarde la care se aliniaza noile constructii.

Cladirile consuma energie, tocmai de aceea exista la nivel national si internationat programe menite sa reduca consumul de energie. Imbunatatirea eficientei energetice este o masura care a inceput a se implementa in urma cu multi ani (izolarea cladirilor, trecerea de la geamurile simple la ferestrele PVC cu geam termoizolant, inlocuirea usilor vechi cu usi PVC).

Iata ca nici nu am inceput bine si s-a observat ca tamplaria PVC este o solutie pentru a imbunatati performantele energetice ale cladirilor, atat a celor rezidentiale cat si a celor din domeniul economic sau industrial.

Magnicom ofera solutii pentru performanta energetica

Asa cum spuneam, sustenabilitatea este o misiune comuna in domeniul constructiilor. Magnicom, prin tamplaria PVC produsa cat si prin cea distribuita de la parteneri de renume contribuie activ la un mediu mai curat, mai ecologic.

Cum? Produsele de tamplarie PVC sau tamplarie termoizolanta realizate sau comercializate de Mahnicom se aliniaza la standardele de eficienta economica care contribuie activ la eficientizarea consumului de energie atat din locuinte cat si din cladiri de orice natura.

Tamplaria PVC si eficientizarea costurilor

Inovatiile din domeniu tamplariei termoizolante au avut ca rezulat usi si ferestre PVC mai rezistente si cu un coeficient termic ridicat. Asta inseamna mai mult confort, facturi mai mici si mai putina poluare. Avand grija de mediu, avem grija de sanatatea celor dragi.

Eficientizarea costurilor este bine-venita mai ales in contextul liberalizarii pietei energetice. Decat sa platim facuri mai mari, mai bine investim in tamplarie PVC de calitate care sa ofere o termoizolatie si o fonoizolatie de calitate.

Mai mult decat atat, recomandam ferestre PVC care lasa lumina naturala sa patrunda din abundenta, care, pe langa beneficiul energetic, ofera si o stare de bine.